Купујем продајем – стручно предавање: „Рефаакторизација андроид кода у мултимодуларну архитектуру“

Чачак – Иновациони инкубатор са задовољством најављује предавање на тему „РЕФАКТОРИЗАЦИЈА АNDROID КОДА У МУЛТИМОДУЛАРНУ АРХИТЕКТУРУ„. Овај догађај ће се одржати 3. јуна 2024. године у 13 часова на Факултету техничких наука у Чачку, у малом амфитеатру.

Предавање ће обухватити тему рефакторизације постојеће архитектуре Android апликације на мултимодуларну архитектуру, са конкретним примером апликације KupujemProdajem. Биће речи и о одлукама које су доношене током овог процеса, разлозима иза тих одлука, као и о препрекама које су морале бити савладане. Предавање је намењено свим заинтересованима, са циљем подизања компетенција и стицања додатног знања и вештина у области Android архитектуре и рефакторизације кода.

Једноставним речима, тема овог предавања бави се начином на који се сложени код Android апликације може преуредити и организовати у мање, лакше за одржавање делове. Ово помаже да се апликација брже развија, лакше унапређује и да је мање склона грешкама.

Предавање ће одржати мр Матеја Опачић, Education Manager & Software Architecture Consultant у компанији KupujemProdajem. Матеја Опачић је софтвер инжењер са преко 30 година искуства у ИТ индустрији. У компанији KupujemProdajem ради на позицији консултанта за софтверске архитектуре, где је задужен за едукацију Technology тима и сарадњу са факултетима и community организацијама. Такође, Матеја ради као професор-ментор са младим талентима средњошколцима, припремајући их за међународна такмичења у информатици и научним дисциплинама.

Позивамо све заинтересоване да присуствују овом занимљивом и едукативном предавању. Очекујемо вас на Факултету техничких наука у Чачку!

Линк за пријаву: https://forms.gle/dmLtQnU8ni5YhToh9

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up