Љубомир Марјановић добитник златне медаље за заслуге поводом Дана државности

Пожега – Указом председника Србије, међу добитницима одликовања поводом Дана државности, у друштву Његове Светости Господина Кирила Патријарха московског и све Русије, Емира Кустурице, Александра Берчека, Бајаге и многих других истакнутих колектива и појединаца, нашао се и наш суграђанин Љубомир Марјановић, власник фирме „Princ leather“ и то са златном медаљом за заслуге.

Предузеће „ПРИНЦ“ је основано 1990. године као занатска радња за производњу и поправку предмета од коже. Брзо су стварили препознатљиво име, како на просторима Србије, тако и ван њених граница. Производе пословну кожну галантерију ручне израде и базирају се првенствено на испуњењу жеља купаца, тако да се сви производи раде са утиснутим логом фирме наручиоца и представљају уникатан пословни поклон.

Ексклузивна кожна галантерија „Принца“ је завршила у рукама многих познатих домаћих и светских личности међу њима и руског председника Владимира Путина.
„Будите упорни, одговорни и на првом месту педантни и резултат неће изостати“, порука је Марјановића младим предузетницима који имају намеру да закораче у свет бизниса.

Он је за наш радио рекао и да сваке године за своје производе праве каталоге, који су изузетног квалитета, а који припремају син и кћерка и напомиње да су се деца након завршетка факултета вратила у Пожегу и несебично помажу у породичном послу.
Иначе, у „Принцу“ се цео процес израде предмета од коже најбољег квалитета одвија ручно, а фирма тренутно упошљава 40 радника, каже за наш програм Љубомир Марјановић…

1 коментар. Leave new

  • Не само да је Љубо успешан пословни човек, већ прави домаћин, суграђанин који је многима помогао и помаже. Честитам Љубо..Добрић

    Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up