Матине на гондоли

Златибор – „Матине на гондоли“ први пут одржан је јуче на најдужој гондоли на свету. Поред пријатеља и пословних партнера, окупили су се бројни медији, који су уживали у гостопримству и непрегледним пејзажима уз девет километара дугу трасу гондоле.

Током дружења, присутнима су представљени резултати досадашњег рада, и најављене будуће активности Голд гондоле.

Матине је почео ретроспективном изложбом фотографија “Од лакомице до Голд гондоле”, која је уприличена на врху Торника. Дружење је настављено на међустаници код Рибничког језера, где је директорка Голд гондоле Бојана Божанић, пожелела добродошлицу гостима и изјавила да је Голд гондола најважнији пројекат и највећа инвестиција у историји општине Чајетина, финансиран искључиво из општинских средстава.

“Овај пројекат не само да је оправдао, већ је и надмашио најоптимистичнија очекивања. Ово је пројекат, чију реализацију су помогли партнери из француске компаније ПОМА. Досадашњи рад је обележен великим интересовањем јавности, медијском пажњом и обарањем многих рекорда. Највише признање, коју додељује Општина Чајетина, “Златиборска повеља”, додељена нам је после само годину дана рада. Веома смо поносни на њу јер су наши напори препознати, али и обавезујући да будемо стално бољи”, рекла је директорка гондоле.

ФОТО: Голд гондола Златибор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up