Меморијални тамбурашки концерт – Вече са Владом Тешовцем

Пожега – Вечерас ће у сали биоскопа бити одржан Меморијални тамбурашки концерт – Вече са Владом Тешовцем поводом 15 година од његове смрти. Поред тога што је био наш колега, тонски реализатор и монтажер на Радију Пожега Владимир је био и врстан музичар. Неке од његових омиљених песама извешће вечерас његове колеге из оркестра “Плаво цвеће” и други пријатељи музичари.

“Он је био широм Југославије, сада већ Србије, а да не говорим о нашем крају познат по тамбурашким оркестрима, свирао је са Ужичанима и са нашим, сада већ прослављеним, “Плавим цвећем”. Они ће се вечерас звати “Северац”, свираће Звездан Зи, Перо Глоговац, Жељко Андра, Сићо Ђурићић, Раде Мргуд, значи мешана екипа Пожеге и Ужица. Наступиће наравно и солисти, Миливоје Шипа, Ацо Арсић, исто наш колега и Тешовчев добар пријатељ, затим Милосав Црни, Владе Зуле, Миливоје Шуки, Горан Штос, Горан Енглез, Томо, стварно мислим да ће бити сјајно једно вече. Биће ту много емоција, много набоја и бивших колега, бивших пријатеља и бивших музичара, многи се сад и не баве музиком. Неки су сад узели поново гитаре у руке после дуго година да би на неки начин се одужили. Заиста бих волео да се на један крајње културан, пристојан и фин начин ми као колеге одужимо Владу Тешовцу поводом његове смрти, а надам се да ће то и пожешка публика умети да препозна на најбољи начин”, најављује један од организатора Саша Петровић.

Свој допринос организацији вечери посвећене Владимиру Тешићу поред нашег радија дали су и ТВ Пожега, Спортско-културни центар и бројни Владови пријатељи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up