Милан Стаматовић поново изабран за председника општине Чајетина

Чајетина – На данашњој конститутивној седница новог сазива парламента Општине Чајетина изабрано је ново општинско руководство и потврђени мандати новим одборницима. За председника општине Чајетина одборници су изабрали досадашњег председника Милана Стаматовића, његов заменик биће Милоје Рајовић, донедавни председник Скупштине општине а нови председник Скупштине општине ће бити Арсен Ђурић, досадашњи заменик председника општине. За заменика председника Скупштине општине именован је Славко Пантовић.

“ Хоћу да се захвалим грађанима што су нам још једном, по пети пут за редом, указали поверење и што су нам пружили прилику да водимо општину Чајетину и да бринемо о заједничким интересима грађана и у наредне четири године. Ми смо добрим одабиром кадрова у једној малој средини, од непуних 15.000 становника, извукли максимум од потенцијала који код нас постоје и сигурно смо своју општину ставили у ред најразвијенијих локалних самоуправа“,  изјавио је Милан Стаматовић, председник општине Чајетина.

Највише ћемо радити на томе да осавременимо и створимо бољи амбијент за живот наших грађана, као и за долазак иностраних гостију. Зато и на даље идемо ка остварењу нашег циља, милион посетилаца на годишњем нивоу и 10 милиона ноћења, додао је Стаматовић, истакавши да ће општина Чајетина пружити европске и светске стандарде, односно добру услугу и квалитетан живот, свим својим грађанима, инвеститорима и туристима који долазе на Златибор.

Новоизабрани председник Скупштине општине Арсен Ђурић је након одржане конститутивне седнице изјавио да је уверен да ће тим који води општину Чајетина свих ових претходних година наставити ка остварењу започетих и свих нових пројеката на територији општине. Трудићу се да обједини рад свих политичких субјеката који функционишу у оквиру наше општине и да тако, сви заједно, дамо неку нову додатну вредност становницима и гостима општине Чајетина – закључио је Ђурић.

Изабрани су и чланови Општинског већа : Гордана Бојовић, Мирослав Туцовић, Бранко Петронијевић, Александар Илић и Милојка Бонџулић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник