МОСИ „КОЛАШИН 2023“ – ДАН ТРЕЋИ ПЕТАК 7. ЈУЛ

Колашин – Трећег дана игара, од спортиста из Пожеге, први на борилишта излазе фуцалери и стонотенисери. Играчи малог фудбала од 9 сати против Новог Пазара завршавају групну фазу такмичења, а у поподневним сатима ће почети са сусретима за пласман. Термин те утакмице зависиће од тога које место ће заузети у групи.

Стонотенисери, такође, играју два дуела. Први од 9 сати, против Андријевице, док им је противник у поподневном сусрету, од 18 сати, Фоча. Два меча имаће и женска екипа у одбојци на песку. Прво ће се сусрести са Пријепољем, од 13 сати, док ће противник и термин поподневног меча бити познат накнадно.

Одбојкашице Пожеге против Пријепоља, од 12:15, завршавају групну фазу такмичења. Зависно од позиције у групи знаће се противник и сатница вечерњег дуела.

Два меча, трећег дана игара, одиграће и кошаркаши. Од 10:30 чека их екипа Ужица, а по завршетку ове утакмице биће познат противник и термин поподневног дуела.

Кошаркашице имају дуел у 11:45 са Пријепољем, а хоће ли на терен у поподневном термину одлучиће положај на табели у групној фази такмичења. Уколико буду прве у грипи онда им следи пауза током поподнева, јер би се тако пласирале у финале које је на програму у суботу. Позиције два и три у групи значе да ће током дана имати још један меч, којим завршавају такмичење на овогодишњим играма.

Данас ће своје умеће показати и спортски риболовци, који на стазу излазе у 10 сати.

Трећег дана игара одвијаће се надметања и спортиста са инвалидитетом, ПАРА МОСИ, а дисциплине које су заступљене су атлетика, спортски риболов, шах, пикадо и атлетика.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up