На Факултету техничких наука у Чачку отворена пријава за бесплатну припремну наставу

Чачак – На Факултету техничких наука у Чачку почела је електронска пријава за бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита за упис на основне академске и струковне студије 2023. године. Бесплатна припремна настава за будуће студенте реализоваће се онлајн, сваке суботе од средине фебруара, а наставу ће изводити професори и асистенти. Припремна настава биће организована  за све предмете који се полажу на пријемном испиту.

  • Бесплатна припремна настава је постала традиција на нашем Факултету. Овај вид припреме показао се као добра пракса и велики број матураната је забележио одличне резултате на пријемном испиту након припремне наставе.  Као друштвено  одговорна високообразовна установа бесплатном припремном наставом желимо да помогнемо ђацима и њиховим родитељима у припреми пријемног испита, каже др Наташа Гојгић, продекан на Факултету техничких наука у Чачку .

Заинтересовани матуранти могу се пријавити за бесплатну припремну наставу електронски,  путем сајта Факултета (http://www.ftn.kg.ac.rs/upis), а све информације у вези са уписом у наредну школску годину, будући бруцоши могу добити и у Вибер заједници, у коју се, такође, учлањују путем сајта Факултета (http://www.ftn.kg.ac.rs/upis).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up