На клик до вожње гондолом, нове погодности за путнике

Златибор – Пратећи савремене начине пословања Голд гондола је олакшала куповину садржаја својим путницима. Преко дигиталне платформе Visit Serbia путници могу купити све врсте карата за вожњу најдужом гондолом на свету, као и резервисати незаборавна искуства – бранч у ваздуху и
романтично путовање. Овим ће посетиоци уштедети на времену и на лакши начин организовати свој одмор и боравак на Златибору.

Првих педесет путника који купе онлајн карте за бранч у ваздуху или романтично путовање добијају неколико погодности: попуст до 30 одсто у VIP Casi за спа и третмане улепшавања, као и 20 одсто попуста у Авантура продавници.

Успешно партнерство са компанијом „Мастеркард“ наставља се и ове године. За све наше путнике обезбеђен је попуст уз Мастерцард картицу са
којом се остварује уштеда од 1 200 динара – уз две карте за вожњу најдужом гондолом на свету трећа је гратис. Промоције су доступне корисницима Мастеркард картица било које банке и односе се на карте које се купују суботом на полазној станици Голд Гондоле до краја године.

Након обележних пола милиона путника после две године рада у јануару, посећеност Голд гондоли је наставила да расте. Од 1. до 17. априла продато је више од 6600 карата што је повећање у односу на исти период прошле године када је продато око 4900 карата, а гондолом се возило 30 одсто више путника. Имајући у виду континуирано интересовање и бројне задовољне путнике, сигурно је да гондола већ јури ка милионитом путнику којег очекујемо до краја ове године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник