На Златибору отворен нови авантуристички парк „Sportland“

Златибор – Златибор, дестинација свима позната по разноврсној туристичкој понуди и бројним садржајима, богатији је за још један авантуристички парк. Смештен у пријатном амбијенту борове шуме, у центру Златибора, преко пута главног улаза у хотел „Палисад“ авантуристички парк „Sportland“ право је освежење у туристичкој понуди „златне планине“.

Парк је специфичан по томе што је базиран на природним материјалима. Састоји се од мини авантура парка, два терена за „foot pool“, терена за куглање, „Survivor“ полигона са доста интересантних препрека, мини зип лајна-а, игре „Angry birds“ (праћка којом се обарају плишане играчке).

Традиционалне игре чине посебан део парка и осмишљене су са жељом да се негују и чувају од заборава игре којима су се деца у прошлости забављала. Ту су мрежа и реквизити за бадминтон, стреличарство, пикадо, а посебна атракција је тобоган за децу направљен од бала сена.
Целокупну понуду парка употпуњује вештачка стена. Парк је намењен деци старијој од три године, а у неким активностима могу уживати и одрасли.

Како је Златибор планина здравља, забаве и авантуре, тако се и овај недавно отворени парк својим забавним активностима, едукаивно-спортском
функцијом, пропагирањем здравог живота и забаве без телефона и интерента савршено уклапа у целокупну туристичку понуду Златибора.

Цена улазнице износи 1.000,00 динара за сат времена коришћења целог парка, такође је могуће уплатити коришћење појединачних садржаја. Радно време парка је сваког дана од 10.00 до 20.00 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up