Награда „Млади менаџер године“ припала Немањи Марјановићу

Пожега – Награда „Млади менаџер године“, коју Регионална привредна комора додељује појединцу, који у години доделе признања пуни највише 35 година старости, за изузетне резултате на плану управљања и руковођења који су значајно допринели пословном успеху привредног друштва, односно, предузетника, припала је ове године Немањи Марјановићу из фирме „Princ Leather“.

Посвећеност послу и квалитет производа утицали су да ово пожешко предузеће постане препознатљиво име на тржишту кожне галантерије, како на просторима Србије, тако и ван њених граница. „Принц“ је основан 1990. године као занатска радња за производњу и поправку предмета од коже. Асортиман производа се временом проширивао и данас је то више стотина производа, који се раде у оквиру редовне понуде или по поруџбини. И данас као и на почетку рада примарна је пословна кожна галантерија, каже Немања Марјановић који је је растао заједно са предузећем, што је било пресудно и у одабиру занимања које му је сада донело признање.

Још две награде Привредне коморе Србије долазе у Пожегу.  Плакета за пословни успех припала је „Инмолд пласт-у“, а  награда “Искорак” која се додељује за активности на пољу друштвене одговорности, иновативности или повећању угледа региона предузећу „Прехрана“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up