Наставак доградње водоводне мреже

Због радова на доградњи водоводне мреже данас од 9 до 12 сати градско подручје Пожеге било је без воде. Славине су биле суве због доградње водоводне мреже на којој се већ дужи период интензивно ради каже за Радио Пожегу директор ЈКП ,,Наш Дом,, Миљко Краговић и додаје да је већ урађен централни градски водоводни прстен који омогућава да у случају квара на водоводној мрежи без воде не остаје цео град већ да се искључује по деловима.

Захваљујући ангажовању комуналног предузећа, али и самих мештана рзавска вода стигла је до Доње Добриње и Честобродице а у плану је проширење мреже и на Тучково и Јелен До, каже Краговић

Када се ради о централном градском прстену Fi 300 значи да сада имамо могућност да цео град не остаје без воде када долази до квара на градској водоводној мрежи, већ ће моћи по реонима да се гаси. Уједно је искоришћена прилика да се замене азбестно-цементне цеви које су се ту налазиле и да се одраде нови прикључци. Доста је било проблема кад су извођени радови, али све је превазиђено тако да ЈКП „Наш дом“ наставља радове пуним капацитетима на територији целе општине. На крају гостовања у нашем програму  директор ЈКП ,,Наш Дом,, Миљко Краговић упутио је и апел свим суграђанима за рационалну употребу воде без обзира што је старо алтернативно извориште у потпуности спремно да у летњим месецима надомести недостатак воде са регионалног водосистема Рзав.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up