Немања Нешић: Следи конституисање руководстава Слободе и припреме за наредну сезону

Ужице – Фудбалска сезона у нижим фудбалским ранговима у Србији је окончана, практично без пролећног дела првенства и сада сви клубови анализирају оно што је учињено, али и крећу са припремом планова за нове изазове који их очекују од јесени.

Фудбалери ужичке Слободе су такмичење у Зонској лиги завршили на позицији број један и тако обезбедили пласман у друштво српсколигаша. Ово је најтежи период клуба из Ужица, који је после великих проблема кренуо практично од почетка. План за ову сезону је остварен, каже Немања Нешић, потпредседник ГФК Слобода. Сада следи реорганизација у свим сегментима клуба.

Веома брзо ће доћи до именовања нових људи у управу, јер ће се један број досадашњих чланова руководства повући. Уз то следи и припрема екипе за изазове у новој сезони, у коју ће се ући са највишим амбицијама. Према његовим речима, оно што радује све у клубу је финансијска ситуација, која је сада стабилна, али ће ново руководство радити и на проналажењу нових спонзора и додатном оснаживању финансија и лакшем функционисању Слободе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up