Нова туристичка платформа омогућава онлине куповину карата за туристичке атракције

Златибор – У години прославе јубилеја 130 година туризма, Златибор поставља нове стандарде у дигитализацији туристичке понуде кроз омогућавање онлине куповине улазница за туристичке садржаје на дестинацији. „Висит Сербиа“ је туристичка платформа која омогућава иновативни маркетинг дестинација и туристичких атракција, онлине куповину улазаница за туристичке атракције, као и једноставнију и сигурнију наплату услуга смештаја. Овај дигитални алат корисницима платформе омогућава да у богатој туристичкој понуди Златибора, лакше направе избор, а притом једноставним и сигурним дигиталним каналом обаве онлине трансакцију.  Тиме се омогућава унапређење услуге и квалитет искуства туриста на Златибору што ће улепшати боравак гостију као и подизање имиџа и препознатљивости дестинације.

Посетиоци дигиталним путем могу да купују улазнице за туристичке атракције Златибора: Голд Гондолу, као и њене иновативне услуге: „Бранч у ваздуху“ и „Романтично путовање“, улазнице за Стопића пећину, као и пакет улазница „4 бисера Златибора“. Изазови у дубини Стопића пећине, необуздан млаз водопада у Гостиљу, мириси и сачувана тишина прошлости у старим брвнарама „Старог села“ Сирогојна, као и непролазна актуелност плетиљског заната у „Музеју плетиља“ чекају посетиоце који одаберу пакет улазница под називом „4 бисера Златибора“.

Истовремено, платформа „Висит Сербиа“ нуди атрактивну промоцију туристичких дестинација и атракција, омогућавајући гостима и посетиоцима да осим стандардног и онлине маркетинга, користе и најновије технике и технологије попут виртуалне реалности (ВР- виртуал реалитy) видео-садржаја у продукцији врхунског квалитета. Туристичка платформа се налази на следећем линку „Висит Сербиа“ .

Откриј, кликни и посети.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up