Нова Варош спремно чека учеснике МОСИ

Нова Варош – Након две године паузе због пандемије корона вируса овог јула биће одржане Међуопштинске омладинске спортске игре (МОСИ). Домаћин је општина Нова Варош. Дефиле учесника и свечано отварање планирано је за среду 20.јул од 16, односно 17 сати. Ове године у 15 дисциплина надметаће се око 2000 такмичара, каже Љубивоје Вранић, председник Спортског савеза Нове Вароши и председник Скупштине МОСИ игара. Пре званичног затварања такмичења у недељу 24. јула,  своје наступе имаће и спортисти са инвалидитетом о оквиру Пара МОСИ.

МОСИ су биле повод да се реконструишу спортска борилишта у Новој Вароши. Вранић каже да је на стадиону Браношевац, где ће се одржавати велики број такмичења урађена нова атлетска стаза. Град је добио и нове терене за тенис, одбојку и мали фудбал док је постојећи кошаркашки терен реконструисан и спреман да прими такмичаре.

Пожегу ће на овогодишњим МОСИ играма представљати 124 спортиста у 11 дисциплина, од чега 6 наступа у 5 дисциплина у оквиру Пара МОСИ-ја. Пријем такмичара, који ће представљати наш град у Новој Вароши, код председника општине Пожега биће уприличен у среду у 10 сати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up