Нови вд директори Развојне агенције и ЈКП Наш Дом, оставка председнице скупштине

Данас је одржана 27. седница Скупштине општине Пожега. Од 52 одборника локалног парламента заседању је присуствовало 29. Са дневног реда, на иницијативу предлагача, одборничке група „Александар Вучић – Србија побеђује“ скинуте су тачке за разрешење председнице Скупштине општине Пожега и избор новог председника Скупштине. У наставку седнице одборници су усвојили материјал са административно-мандатне комисије и разрешили дужности директора ЈП „Развојна агенцја Пожега“ Славка Добрића, а за вршиоца дужности директора именовали Ивана Бећића, инжењера индустријског менажмента из Пожеге.

Микан Јанковић, досадашњи вршилац дужности директора ЈKП „Наш дом“ Пожега, већином гласова одборника разрешен је ове дужности, а на његово место именован је Душан Трифуновић, економиста из Пожеге.

На моменте жучна расправа одборника завршена је оставком на место председнице Скупштине општине Пожега Верице Богићевић, а седницу је закључио, у складу са сататутом и правилником о раду Скупштине Стево Јешић, заменик досадашње председнице Скупштине.

У изјави за наш радио председник општине Пожега, Ђорђе Никитовић, осврнуо се на ток данашње седнице и најавио још једно скупштинско заседање пре заказивања парламенатарних и локалних избора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up