Новогодишњи концерти на златиборском Краљевом тргу

Златибор – Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор, по дугогодишњој традицији, с посебном пажњом припремају обележавање новогодишњих празника на најпосећенијој планини у Србији.  Златиборски дочек Нове године уз атрактивне забавно-музичке садржаје с познатим извођачима на Краљевом тргу увек окупља хиљаде посетилаца. Тако је за дочек 2022. године, за најбољи провод у новогодишњој ноћи на „златној планини“ установљен разноврстан програм у виду три новогодишња концерта на позорници Краљевог трга, са репертоаром за све укусе.

Ту тродневну серију врхунских концерата на отвореном започеће једна од најуспешнијих певачица народне музике, Весна Змијанац и Ален Исламовић (31. 12.), бивши члан група Дивље јагоде и Бијело дугме. Традиционално ће у ноћи дочека тачно у поноћ бити приређен ватромет када ће загрмети и трубе оркестра Дејана Јевђића. Док ће репризу дочека и добар провод у првој вечери нове 2022. године на Краљевом тргу обележити наступ популарне Сениде Хајдарпашић, познате као Сенидах (01. 01.). Наредне вечери (02. 01.) уследиће наступ легендарног рок бенда, Парни Ваљак. Сви концерти на Краљевом тргу су са почетком у 21 час.

Добро позната имена музичке сцене, која ће наступати на Златибору обећавају још једну Нову годину за памћење. Поред дочека на отвореном хотелијери и ресторани су припремили веома богату понуду, тако да све који буду боравили на “златној планини” у новогодишњој ноћи очекује одличан провод.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up