Обилазак јединица Војске Србије у Пожеги

Пожега – Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Желимир Глишовић обишао је у уторак јединице Друге бригаде копнене војске и Централне логистичке базе у Пожеги.

Том приликом је сагледао организацију живота и рада у овим јединицама и капацитете за обуку и смештај материјалних средстава, и примио извештаје команданата о попуни, стању у јединицама и степену реализације тежишних задатака.

У касарни „Петар Лековић“, генерал Глишовић је обишао капацитете за смештај ратних материјалних резерви и лаки ремонт и обуку припадника 22. пешадијског батаљона и војника на служењу војног рока, док је у касарни „Владе Радовановић“ сагледао складишне капацитете једне од јединица Првог складишног батаљона Централне логистичке базе.

У пратњи заменика начелника Генералштаба Војске Србије били су начелник штаба Команде Копнене војске бригадни генерал Зоран Драгићевић, командант Централне логистичке базе бригадни генерал Саша Петровић и заменик команданта Друге бригаде пуковник Небојша Недељковић.

ИЗВОР: Министарство одбране Републике Србије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up