Одржан састанак у вези са активностима на пројекту Регионалног постројења за пречишћавање отпадних вода у Пожеги

Пожега – Пре два дана је у згради Општине Пожега одржан састанак везан за активности на пројекту Регионалног постројења за пречишћавање отпадних вода у Пожеги.
Састанку су присуствовали председник Скупштине општине Пожега Дејан Мркић, помоћник министра за европске интеграције Душан Чаркић, представници програма за подршку Европске уније у припреми пројеката, чланови радног тима и представници стручних служби Општине Пожега.

Према информацијама из локалне самоуправе, на састанку су представници Европске уније у припреми пројеката изнели предлоге потенцијалних локација за изградњу централног постројења за пречишћавање отпадних вода до којих су, након израде студије оправданости, дошли на основу свеобухватних анализа по основу више критеријума.
Планирано је да се обаве и даље консултације са локалним и државним органима како би се потврдио коначан избор локације за постројења за пречишћавање отпадних вода у Пожеги.
Такође, сви присутни су упознати са роковима и процедурама за израду главног пројекта система и осталим радњама које је неопходно предузети како би пројекат био реализован.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up