Одржана 8. седница Скупштине општине Пожега

Буџет општине Пожега у првих 6 месеци реализован је и на приходовној и на расходовној страни према унапред планираној динамици, речено је на 8. седници Скупштине општине Пожега на којој су Одборници данас усвојили и четврти ребаланс буџета за ову годину у висини од 37 милиона динара.

Цео износ односи се на поступак јавне набавке за завршетак ревитализације старог изворишта и водоснабдевање грађана наше општине из водосистема Скрапеж, истакао је председник општине Пожега Ђорђе Никитовић. Он је  у изјави за наш радио казао  да су одборници донели и одлуку о доношењу измена и допуна плана генералне регулације Пожега и одлуку о оснивању регионалног јавног предузећа за водоуслуге Скрапеж.

У наставку скупштинског заседања одборници су усвојили извештаје о пословању ЈКП „Наш дом“ за прошлу годину, као и извештаје о степену усклађености планираних и реализованих активности у првој половини 2021. године за ово предузеће, али и за ЈП „Рзав“ из Ариља и ЈКП „Дубоко“ из Ужица. Сагласност је дата и на анекс уговора о удруживању средстава за изградњу бране и акумулације “Ариље профил Сврачково“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up