Одржана 9. седница Општинског већа Општине Пожега

Пожега – У великој сали Скупштине општине данас је одржана 9. седница Општинског већа Општине Пожега. Усвојен је план јавних набавки Општинске управе који је образложио председник општине Ђорђе Никитовић, нагласивши да се у овој години од инвестиција очекује уређење 70 паркинг места иза зграде МУП-а, реконструкција градских улица, као и пројекат уређења кеја на реци Скрапеж. У оквиру измене и допуне програма пословања ЈП ”Рзав” Ариље за ову годину планирана је корекција цене воде из водосистема Рзав са садашњих 10, 98 на 11, 99 динара.

Већници су дали и сагласност  на степен усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП „Дубоко” Ужице “, “Рзав” Ариље  и ЈКП “Наш дом” Пожега за прошлу годину. Директор ЈКП “Наш дом” Миљко Краговић у изјави за медије појаснио је ставку ”трошкови одржавања водоводног прикључка” коју од ове године корисници услуга имају на својим рачунима и напоменуо да је одлука у складу са свим прописима и законским актима.

У наставку заседања Већници су усвојили локални акциони план за унапређење положаја Рома на територији општине Пожега за период од 2021. до 2024. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up