Одржана седница Општинског већа Општине Пожега

Општина Пожега обезбедиће потребна средства за извођење радова на инсталацији рендген апарата које је обезбедило Министраство здравља за Дом здравља у Пожеги и болницу на Савинцу. На данас одржаној, првој овогодишњој, седници Општинског већа постигнута је саграсност да се за те намене из буџета издвоји 1 120 000 динара.

Најважнија тачка данашњег заседања била је План јавних набавки за 2022. годину за органе општине Пожега и ЈП „Развојна агенција“ Пожега. Председник општина Пожега и председавајући Већа Ђорђе Никитовић истако је да је за ову годину планиран велики број инвестиција и да нас очекују улагања у путну инфраструктуру, водоснабдевање, здравствени систем и пољопривреду.

 

У наставку заседања Већници су усвојили решење о одобравању годишњих програма организација у области спорта и одређивању висине средстава за реализацију одобрених програма у 2022. години на територији наше општине. Усвојене су и измене и допуне правилника о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи, Општинском правобранилаштву и ЈП „Развојна агенција“ Пожега.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up