Окончана одбојкашка сезона у Србији

Пожега – Извршни одбор Одбојкашког савеза Србије, председништво Одбојкашког савеза Србије и директор такмичења ОСС донели су одлуку да се прекидају и сматрају окончаним такмичења у Суперлиги, Првој лиги и Првој Б лиги за такмичарску 2019/2020. годину. Проглашени су и победници у прва три ранга такмичења према затеченом стању.

Ову информацију је потрвдио и Немања Ојданић, тренер одбојкашица пожешке Слоге 031. Како каже, у изјави за Пожега радио, затечено стање ће бити верификовано и у Другој лиги Запад, где наступа пожешки тим. Према информацијама, које он поседује, из лиге неће бити испадања, а у наредној сезони број клубова, у овом рангу такмичења, ће бити повећан за два, тако да ће лига стартовати са 12 екипа.

Ојданић каже да је план стручног штаба и управе Слоге 031, да се крене са тренинзима на отвореном, након првомајских празника, уз поштовање свих препорука стручњака.

У тренутку прекида шампионата, 15. марта, екипа Слоге 031, заузимала је седмо место, на табели Друге лиге Запад, са 15 бодова и била је у „сигурној зони“, односно, изнад зоне испадања. На челној позицији табеле, у моменту прекида такмичења, налазио се краљевачки Гимназијалац.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up