СНС Пожега обележила страначку славу

Пожега – Крсна слава Српске напредне странке – Света Петка, свечано је данас обележена и у Пожеги. У духу традиције, прослава је започета дочеком гостију од стране домаћина – повереника Ђорђа Никтовиића, актуелног председника општине. Традиционалном ломљењу славског колача присуствовао је велик број гостију а после овог свечаног обичаја, Ђорђе Никтовиић је честитао славу свим члановима странке, као и осталим суграђанима који славе Свету Петку.

Српска напредна странка под окриљем петочланог повереништва показала је у претходном периоду да своју снагу развија на сарадњи и уважавању свих грађана, а не само на бројности својих чланова. Ђорђе Никтовиић је поздравио све присутне, али његове жеље нису биле везане само за успех странке, већ за развој и стварање лепше будућности за све Пожежане.
„Поштовани гости, част ми је да свима вама, као и свим нашим члановима, симпатизерима и поштоваоцима, као и свим грађанима који данас славе Свету Петку и једну од најпоштованијих светитељки у српском народу у име повереништва Српске напредне странке Пожега, честитам овај велики празник. Као људи који превасходно волимо Пожегу, радићемо и убудуће на томе да Пожега, буде што боље место за живот. Хвала вам, живи и здрави били!“, нагласио је ЂорЂе Никтовиић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up