Општина Пожега започела реализацију пројекта – замене досадашњих грејних уређаја

Пожега – Општина Пожега је расписала Јавни позив за пријављивање привредника у реализацији пројекта замене котлова за грејање.

Као што је и најављено пре неколико дана, општина Пожега је започела реализацију првог пројекта – замене досадашњих грејних уређаја. Први корак је пријављивање привредних субјеката који испуњавају услове за учешће у пројекту.

Општина Пожега је у сарадњи са Министарством за заштиту животне средине, расписала Јавни позив за пријављивање привредних субјеката који испуњавају услове за учешће у пројекту. Иначе, пројектом је предвиђена замена постојећих грејних уређаја у кућама и становима грађана, новим котловима на пелет или гас.

Тако на овај јавни позив могу да се пријаве сви привредни субјекти који могу да изврше набавку и монтажу ових котлова. Јавни позив ће трајати две недеље, односно до 28. августа. Након истека овог рока, неколико дана касније, предвиђено је расписивање јавног позива за грађане који желе да изврше набавку и уградњу котлова а то се очекује првих дана септембра месеца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up