Заседали општински већници

Пожега – Већници општине Пожега донели су данас одлуку о расписивању Јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објекта на територији наше општине. Јавни позив биће објављен током следеће седмице на сајту општинске управе. Рок за пријаве биће 15 дана.

Након одабира привредних субјеката који ће бити укључени у пројекат очекује се расписивање позива за пријаве заинтересованих грађана. Општина Пожега се ове године нашла међу локалним самоуправама које је подржало Министарство енергетике и рударства у области енергетске ефикасности. Подршка се огледа у 5 милиона динара који ће, уз додатних 5 милиона из буџета општине Пожега, бити утрошено на заједничко финансирање пројеката побољшања енергетске ефикасности објеката у власништву грађана наше општине.

На данашњем заседању чланови општинског већа усвојили су Правилник о изменама и допунама правилника о поступку остваривања права на накнаду трошкова превоза деце и ученика, као и измену програма пословања са финансијским планом за текућу годину ЈКП „Наш дом“ – Пожега.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up