Отворен ДИС у Пожеги

Данас 25.12.2020, у Пожеги, на адреси Књаза Милоша 21 у 07 часова отворен је нови СУПЕР ДИС маркет.

СУПЕР ДИС Пожега је 37. по реду маркет у широкој мрежи малопродајних објеката највећег домаћег трговинског ланца. Заједно са становницима Пожеге и околине у новом објекту приводимо текућу годину крају и желимо да наредна година почне свима на најбољи могући начин.

Површина новог маркета у Пожеги је преко 600 м² од чега је 390 м² продајни део посвећен купцима. Маркет има 3 касе и запошљава чак 22 радника. Пожега од данас има ново место у коме ће сви потрошачи задовољити своје куповне потребе. Модеран амбијент и савремени дизајн објекта, широка понуда производа наше приватне робне марке чији је удео скоро 12% укупног асортимана, разноврсна понуда свежег меса са домаћих фарми, скоро 5000 артикала у понуди, супер цене производа од којих је преко 20% на акцији  и пријатна услуга, довољан су разлог да се заједно са становницима Пожеге и околине радујемо отварању новог објекта.

На дан отварања, у складу са нашом традицијом, сваки 50. купац добио је ГРАТИС куповину, а цео догађај протекао је у складу са мерама које је донела Влада Републике Србије. У самом маркету постављени су заштитни панели на касама, обезбеђена дезинфекциона средства и дезо баријере, чиме су испуњени сви неопходни превентивни стандарди како би се заштитили сви присутни.

Отварање новог маркета у Пожеги доноси много свим становницима града и околине. Осим запошљавања и позитивног утицаја на привреду, од данас сви могу да се увере у квалитет услуге и производа које нуди највећи домаћи трговински ланац, ког пре свега карактерише сјајна сарадња са домаћим добављачима и праћење светских трендова трговине.

Упркос години која нам је донела мноштво изазова и непредвиђених ситуација, радосни смо што у овом претпразничном периоду настављамо ширење наше малопродајне мреже и што смо свакога дана све ближе нашим потрошачима широм Србије.

 

Дочекајте празнике у најужем кругу и радујте се следећој години!

 

ДИС

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up