Отворени биоскоп на међустаници Голд гондоле

Златибор – По први пут на Златибору, љубитељи кинематографије имаће прилику да у петак, 28. јула, на међустаници Голд гондоле,  уживају у јединственом доживљају – биоскопу на отвореном у комбинацији са ноћном вожњом гондолом.

Топло летње вече у природи у близини Рибничког језера, мириси борове шуме, добро друштво, кокице и филмска магија може да почне. Отворени биоскоп на гондоли ће, током пројекција планираних за ово лето, приказати филмске хитове за свачији укус, а премијерно приказивање је
резервисано за  домаћи  хит „Лето када сам научила да летим“.

Филм „Лето када сам научила да летим“, према истоименом роману Јасминке Петровић, у режији Радивоја Раше Андрића, је прича о љубави, одрастању, вредностима породице и пријатељства која ће вас барем на тренутак поново провести кроз ходнике безбрижног детињства. Публика,
која је овај филм испратила вишеминутним аплаузима и овацијама на самој премијери, а који је Голд гондола одлучила да прикаже на својој првој пројекцији, је филм у коме ће заједно уживати гледаоци свих генерација.

У главној улози је Клара Хрвановић, затим Олга Одановић, Сњежана Синовчић, Жарко Лаушевић и многи други. Додатни шарм филму доноси музика коју потписује талентовани Васил Хаџиманов.

Први полазак са почетне станице Голд гондоле је у 20.00 сати, а последњи у 20.30.
Почетак пројекције је у 21.00 сат, а повратак на почетну станицу у 23.00.

Цене карата:
Одрасли: 2.000,00 динара, деца: 1.400,00 динара, породични пакет (родитељи и до троје деце) – 5.000,00 динара
*У ЦЕНУ КАРТЕ УРАЧУНАТА ЈЕ НОЋНА ВОЖЊА ГОНДОЛОМ ДО ЛОКАЦИЈЕ, ПРОЈЕКЦИЈА ФИЛМА, КОКИЦЕ, ПИЋЕ ПО ИЗБОРУ – (ВОДА ИЛИ ПИВО „ЗЛАТНИ КРАФТ.“)

Дођите да заједно доживимо магију под звездама!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up