ПКС и РПК Златиборског управног округа наградиле најуспешније компаније и појединце

Ужице – ПKС – РПK Златиборског управног округа доделила је годишња признања појединцима и привредним друштвима за остварене резултате у пословању у овој години. И поред тога што услови за рад привреде нису били лаки због утицаја пандемије SARS-COVID -19, читав низ привредних друштава, предузетника и појединаца су постигли запажене успехе.

Награду „Kомпанија године”, која је заснована на рангирању фирми по основу 12 економских параметара успешности, при чему су посебно вредновани – повећање укупног прихода, раст броја запослених, раст сталне имовине, раст приноса на активу, раст приноса на капитал, раст нето резултата, раст нето марже, кредитна оцена, добили су „Титан цементара ад“ Kосјерић, у категорији велико привредно друштво, „Бохор доо“ Ужице у категорији средње и у категорији мало предузеће награду је добило деоничко друштво са ограниченом одговорношћу „Полиестер компоненте“ Прибој.

Награду „Искорак“, која се додељује привредном субјекту или појединцу који се у текућој години посебно истакао својим активностима на пољу друштвене одговорности, иновативности или повећању угледа региона добила је компанија „Инмолд пласт доо” Пожега.

Награду „Траг” за изузетан допринос и посебне вишегодишње заслуге у развоју и унапређењу привреде региона добио је Добросав Андрић, генерални директор „Први партизан ад” Ужице, док је награда „Млади менаџер године” додељена Игору Марићу, директору „Оаза јуниор доо “ Ивањица. Иначе, ова награда се додељује појединцу који у години доделе признања пуни 35 година старости, за изузетне резултате на плану управљања и руковођења који су значајно допринели пословном успеху привредног друштва.

Награде, у виду скулптуре инспирисане злакушком керамиком, рад академског керамичара Ане Лазић из Ужица, због епидемиолошке ситуације биће уручене појединачно.

Привредна комора Србије, доделила је годишња признања најуспешнијим привредницима и компанијам из целе земље који су се својим радом, ангажовањем и резултатима истакли као најуспешнији и најбољи у текућој години. За постигнуте пословне успехе, награду ПКС добила је компанија „Матис доо” из Ивањице, док је за најбољег пословног лидера са терирорије РПК Златиборског управног округа награђен Саша Смиљанић, директор компаније „Смиљанић-комерц доо” Пожега. Такође, додељене су и јубиларне награде привредним субјектима за 20 и више година успешног пословања. Добитници из нашег региона су: „Ваљаоница бакра ад” Севојно (70 година), „Пан комерц доо” Пожега (30 година), „Пољопроизвод  доо” Ужице (30 година), „Тим доо” Бајина Башта (30 година), „Флукс доо” Ужице (30 година), „Дулекс доо” Ужице (20 година), „Златарпласт ад” Нова Варош (20 година) и „Jugofrigo-coop  doo” Ужице (20 година).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up