Почиње 15. Интеракција онлине!

У оквиру овогодишњег 15. Међународног студентског филмског кампа Интеракција, у уторак 25. августа у 21.00 почиње онлине програм InterDocs&Talks. Програм се емитује свако вече од 25. до 29. августа 2020, на YouTube каналу Филмарт-а у термину од 21.00, а комплетан програм ће бити доступан публици до 30. августа 2020.

У оквиру овог програма биће приказано 15 изабраних филмова снимљених током кампа Интеракција (#Docs). Пројекцијама филмова претходе кратки видео-разговори (#Талкс) бивших учесника Интеракције и Интердока у оквиру којих младе филмаџије из целог света разговарају о филмској индустрији у доба кризе, о месту документарног филма у њиховим земљама, као и о сопственом искуству које носе са Интеракције и Интердока и сличних едукативних програма.

У програму (#Talks) учествују успешни млади филмски ствараоци из целог света: редитељи Анхел Линарес (Мексико), Ефим Грабој (Израел), Инма де Рејес (Шкотска), Христо Томи (Индија), Пабло Радице (Аргентина), продуценти Чарна Вучинић (Србија), Матија Дрниковић (Хрватска) и Тан Си Ен (Сингапур), монтажери Дорота Рос (Пољска) и Лоренцо Мора Салазар (Костарика), као и Себастијан Пена Ескобар – редитељ и продуцент из Парагваја, Камал ел Малах – редитељ, монтажер, продуцент из Египта и Иоана Туркан – редитељка и сниматељка из Румуније.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up