Појачана контрола саобраћаја – откривен велики број прекршаја

Пожега – Током прва два месеца ове године припадници саобраћајне полиције у Пожеги  у редовним и појачаним контролама открили су преко 1800 прекршаја. Предњачило је непоштовање дозвољене брзине вожње. Припадници МУП-а апелују на све учеснике у саобраћају да стриктно поштују прописе и тако сачувају и себе и друге.

Пре два дана завршена је и још једна Међународна акција појачане контроле саобраћаja. Она је била усмерена на откривање прекршаја некоришћења сигурносног појаса и прекршаја непрописног превожења деце у возилима, али су евидентирани и неки други прекшаји. На нивоу Србије укупно преко 30 000, а у Пожеги око 300 прекршаја за седам дана.

Како је за Радио Пожегу рекао Младен Стојановић, заменик командира саобраћајне полиције у нашем граду, због прекорачења брзине санкционисано је 87 возача, због некоришћење сигурносног појаса 86, а прекршај непрописно коришћење мобилног телефона током вожње регистрован је у 27 случајева. Полиција је из саобраћаја, током прошле седмице, искључила и два возача под дејством наркотика и једног под дејством алкохола.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up