Покрет Снага Србије самостално на локалим изборима у Пожеги

Пожега / Београд – Покрет Снага Србије – БК саопштио је да ће на изборе у Пожеги изаћи самостално, да је локални одбор за 52 места у Скупштини општине предао листу са 26 имена, чији је носилац власник компаније „Пан-промет“ Милан Пановић, као и да ће се сви они залагати да сељаци живе достојанствено као и да се обновни дотрајала путна инфраструктура.

„Пољопривреда је основ пожешког краја и ПСС – БК ће максимално помоћи да се воће и поврће, познато по изузетном квалитету, нађе на иностраном тржишту, а посебно на огромном тржишту Евроазијске економске уније са чијим чланицама породица Карић деценијама гаји пријатељске односе“, рекао је посланик Драгомир Карић који је дао подршку одбору у Пожеги.

Слађана Милчановић, председник Општинског одбора ПСС – БК у Пожеги, каже да је превасходно потребно обновити дотрајалу путну инфраструктуру на целој општини како би се пољопривредницима омогућило да могу максимално да искористе потенцијал свог рада.

„Покрет СНАГА СРБИЈЕ – БК се залаже да се у Пожеги све ради по закону и да се искорени корупција. Један од приоритета је свакако да се помогне сељаку да живи достојанствено. Важно је изградити квалитетне путеве како би могли да стигну до својих имања, а не као до сада да се муче и кад најмања киша падне. Обезбедићемо услове за развој породичних фирми и малих и средњих пољопривредних газдинстава, која могу да буду замајац економског просперитета не само Пожеге, већ целог региона“.

ИЗВОР: Покрет Снага Србије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up