Помоћник министра пољопривреде у посети Пожеги

Пожега – Министарство пољопривреде заједно са Владом Републике Србије, кроз разне мере и субвенције настоји да утиче на побољшање у сфери пољопривреде и живота на селу истакао је помоћник министра пољопривреде Александар Богићевић приликом данашње посете Пожеги.
У оквиру своје посете западној Србији, Богићевић се састао са председником наше општине Ђорђем Никитовићем и његовим сарадницима, као и са представницима пољопривредне саветодавне стручне службе у Ужицу.

У разговору са пољопривередним произвођачима наше општине казао је  да Пожега има простора, има могућности, има помоћ државе, има помоћ струке и мислим да ће то људи искористити. Поготово се доста младих враћа. Отварају се нова млада пољопривредна газдинства.

Пожега ће наставити да улаже у пољопривреду и да ради на обнови путева, а посебно сеоских улица, како би се млади у селима вратили, поручио је председник наше општине Ђорђе Никитовић. Након састанка са руководством наше општине помоћник министра пољопривреде Александар Богићевић обишао је домаћинства Лазара Гордића и Тодора Томића, истакнуте пољопривредне произвођаће из нашег краја…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up