Пораз одбојкашица Старса

Пожега, 12. март 2020. – Одбојкашице пожешког Старса поражене су, на свом терену, од друге екипе чачанског Борца, резултатом – 1 : 3 (11:25; 16:25; 25:14; 20:25), у утакмици 18. кола Међурегионалне лиге Златиборско-моравичког округа. Пожежанке и даље остају на позицији број десет са 16 бодова, Наредни меч на програму је 21. марта, против Таре из Бајине Баште. Тај сусрет би, по унапред утврђеном распореду, требао да се игра у Бајиној Башти, али због радова у њиховој дворани, постоји могућност да се сусрет одигра у Пожеги.

У утакмици, без присуства публике, због добро познатог разлога, везаних за корона вирус, гошће из Чачка су за само 73 минута уписале победу. И овога пута домаћа екипа била је лишена помоћи свих играчица, а посебно се осетио недостатак либера и дизача.

Одбојкашице Старса су Чачанкама практично поклониле победу својим грешкама.Тешко су домаће играчице успевале да парирају „у пољу“. Пријем је изузетно лоше функционисао, тако да је напад померен далеко од мреже, а самим тим се у већини нападачких акција остајало без смеча. Наравно, у таквој ситуацији се тешко могла бранити контра, а гошће су то јако добро користиле. Уз све то и сервис је био испод очекиваног нивоа, тако да су прва два сета брзо отишла „у руке гошћи“.

Коначно су одбојкашице Старса „проиграле“ у трећем сету и у „једном даху“, за само 17 минута, стигле до смањења резултата.

И онда, уместо да се настави у започетом ритму, опет долази до пада. Поново превише грешака, у кључним поенима, што је пореметило и концентрацију играчица домаћег тима, у самој завршници, чиме је сет, а уједно и меч, припао младим одбојкашицама из Чачка.

СТАРС: Раковић И, Миросавић, Раковић М, Нешовановић, Петровић И, Петровић Ив, Ђурђевић, Петровић А, Тешић.

БОРАЦ 2: Борисављевић, Гајић, Симовић, Виторовић, Томовић. Мајсторовић, Миладиновић, Михајловић, Чулановић, Шуљагић, Гобељић, Ћирић, Поповић (либеро), Чуповић (либеро).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up