Пожега на београдском сајму туризма 2020

Пожега, 19. фебруар 2020. – Међународни београдски сајам туризма, 42. по реду, под слоганом „Пут под ноге“, почиње сутра, а на тој манифестацији туристичку понуду представиће око 900 излагача из више од 40 земаља, са попустима и до 50 одсто. Свој наступ на београдском сајму имаће и Туристичка организација Пожеге. На једној од најпопуларнијих сајамских манифрстација туристичка понуда наше општине биће представљена у оквиру заједничког штанда Туристичке организације регије Западна Србија у хали 4.

Директорица Туристичке организације Пожега Наташа Брадоњић каже, за наш радио, да ће се ове године представити са понудом сеоског туризма са акцентом на лик и дело Милоша Обреновића рођеног у селу Горња Добриња, који је владао Србијом од 1815 до 1839 и од 1858 до 1860 године.

Мирослав Рађен, директор Туристичке организације регије Западна Србија, гостујући у нашем програму, истакао је да су главни задаци Туристичке организације промоција и презентација туристичких вредности и потенцијала овог краја, планинског, сеоског, здравственог, конгресног и других видова туризма којим се промовишу туристичке вредности регије значајни за унапређење квалитета туристичке понуде.

Фебруарски сајам туризма је прилика да се упознате са организаторима манифестација нарочито у хали 4 на штандовима Туристичких организација из Србије. Капије ,,Сајма,, отворене су од 10 до 19 сати, појединачна улазница кошта  400, а групна 300 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up