Пожешки планинари активни и у доба короне

Пожега – Планинарско-природњачко друштво Маљен организовало је у среду, на дан годишњице од почетка бомбардовања СРЈ, шетњу под називом „Да се не заборави“. Обишли су места и спомен обележја, у ближој околини града, посвећена страдању нашег народа од почетка па до краја 20. века. То је била само једна у низу њихових акција, којих ће надају се бити у великом броју током ове године.

Миодраг Радовановић, председник Планинарско-природњачког друштва Маљен, каже да за њих временске прилике никад нису биле препрека да се упуте у природу, али их епидемиолошке мере донекле ограничавају када су у питању организовани превоз и већа окупљања. Од почетка године организовали су неколико акција, а план за остатак године је направљен. Његова реализација зависи од мера које буду на снази, каже Радовановић.

Због строгог поштовања законске регулативе од ове године на туре које организује Планинарско-природњачко друштво Маљен могу ићи само чланови удружења. Цена годишње чланарине је 500 динара, плус још 500 динара за трошкове издавања картице Планинарског савеза Србије.
Олакшице су обезбеђене за малолетне чланове и породичне чланарине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up