Пожежани желе и другу овосезонску победу против „камионџија“

Пожега – У фудбалском клубу Слога су већ архивирали пораз у Пожаревцу и окренули се новим изазовима. Наредни ривал је стари „дужник“ ФАП из Прибоја, са којим Пожежани, већ неколико сезона, играју мечеве који су „више од игре“. Са тим се слаже и нови шеф стручног штаба екипе из Пожеге Иван Чанчаревић, који је гостујући на радио Пожеги, рекао да ће Слога у недељном сусрету ићи на победу и да неће бити никаквих калкулација.

Преузимање места шефа стучног штаба у завршници сезоне није уобичајено, али је он то прихватио, заједно са Гораном Деспотовићем, јер је Слога за њега посебан клуб. Договор је да екипу предводе до краја сезоне, а онда ће на потезу бити руководећи људи клуба и одлучити шта и како даље.

Чанчаревић је говорио и о тренутном стању у клубу, осврћући се на сениорски погон, али и млађе категорије, где је такође ангажован већ неколико сезона.

Иван позива навијаче да у недељу од 17 сати дођу на стадион у Пожеги и испрате дерби претпоследњег кола Српске лиге Запад између домаће Слоге и прибојског ФАП-а, подсећајући да је Слоге у јесењем делу сезоне, тада предвођена Јованом Никитовићем, направила подвиг крај Лима и тријумфом, зауставила „камионџије“ у походу ка Првој лиги.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up