Позив за обнову фирме ЕУРОМЕТАЛ из Црњева – Ивањица

Poštovani,

Pokrenuli smo zajedničku akciju prikupljanja novčanih i materijalnih sredstava za obnovu firme EUROMETAL iz Crnjeva, Ivanjice koju je 28.04.2022. godine požar uništio do temelja.

Naši dragi sugrađani, porodica Nikolić iz Crnjeva, vlasnici firme EUROMETAL više poznate kao RAMO, uspešno su razvijali svoj posao više od 30 godina. Firma se bavi trgovinom tehničke robe, širokog spektra alata i opreme, boja i lakova, Sitne i krupne mehanizacije, opreme za industriju i poljoprivredu, uslugama u oblasti celokupne mašinske delatnosti za privredu Ivanjice.

EUROMETAL je veoma značajna logistička podrška velikom broju ivanjičkih firmi koje se bave obradom drveta, proizvodnjom montažnih kuća, nameštaja, peleta, tekstila, građevinom i svim zanatlijama. Obezbeđivala je brzu, adekvatnu i stalnu podršku kako mnogobrojnim firmama tako i poljoprivrednim proizvođačima. Veliki rad i trud svakog Člana porodice Nikolić i njihovih radnika je sigurno zaslužan za brz i veliki razvoj privrede celokupne teritorije opštine Ivanjica.

Vredni, radni i pošteni Ijudi izlazili su u susret uvek i svakome i bezbroj puta donirali rad i opremu kada im se neko obratio za pomoć.

Zajednički cilj je da kroz novčane i materijalne donacije pomognemo u obnovi firme, jer verujemo da su to istinski i zaslužili.

Novčane uplate možete izvršiti na račune:

  • EUROMETAL d.o.o., 155-19674-61 iii
  • Dragan Nikolić, 155-3400181615442-40
  • Instrukcije za devizno plaćanje su u nastavku poziva.

Za sve zainteresovane koji su u mogućnosti da pomognu materijalno ili u radu molimo da se jave Draganu Nikoliću, 062/866-48-88 ili lično na lokaciji bivše prodavnice RAMO u Crnjevu.

Pozovite sve koji mogu da pomognu da zajednički pokažemo sabornost jer se ovako nešto može svakome desiti.

Ivanjica                                                            Udruženje RAI i SO Ivanjice
30.04.2022

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник