Представљање листе „Покрет снага Србије – БК“

Пожега – „Покрет снага Србије – БК“ овога пута самостално излази на локалне изборе у Пожеги и на гласачком листићу ће се наћи под бројем 3. Своје планове и кандидате са листе слушаоцима радија Пожега и потенцијалним бирачима представили су Слађана Милчановић, кандидаткиња за одборницу у општинском парламенту и Милан Пановић председник ОО Покрета снага Србије и кандидат за председника општине.

Покрет снага Србије је на политичкој сцени од 2004. године, каже на почетку представљања Слађана Милчановић. На територији општине Пожега, странка се консолидује 2016. године. Према њеним речима ПСС је народна, социјална странка. Ова странка стоји на страни радника и сељака, образовања и културе од свог оснивања, подсећа Милчановић. Странка посебан значај даје приватном бизнису, односно приватним предузетницима, малим предизећима, породичним фирмама…

Листа „Покрет снага Србије – БК“ за локалне изборе има 26 кандидата, који до сада нису учествовали у општинским сазивима, каже Милчановић. Према њеним речима сви ови људи су одговорни народу који их бира и радиће у интересу тог народа, а не за свој лични интерес.

Милан Пановић каже да су одлучили да самостално иду на изборе и покушају да направе помак у раду општинске управе. Подсећа на све проблеме у раду локалне самоуправе, пре свега хапшења претходног руководства и довођење општине у катастрофално стање.

Уколико „Покрет снага Србије“ дође на власт у општини, обавезно ће извршити ревизију пословања општинске управе. Мора се направити пресек стања рада и пословања не само општинске управе, већ и свих јавних предузећа чији је оснивач општина Пожега. Пановић каже да је од великог значаја и покретање рада Месне заједнице Пожега, тако што ће се поделити у неколико Месних заједница. Према његовим речима максимално се мора посветити пажња спорту и култури…

Нова власт на локалу мора поћи сама од себе и то од врха, а затим по дубини и ширини до сваког актера који учествује у вршењу власти, поручује Милан Пановић, кандидат за председника општине Пожега. На листи „Покрета снага Србије – БК“ су, подвлачи Пановић, само људи који су се остварили у својим пословима.

Пановић каже да ће људи са њихове листе у свако време бити доступни свим грађанима општине Пожега, како би се лакше решавали проблеми, не само појединаца већ свих грађана општине Пожега, додаје Пановић.

Према његовим речима морају се укинути неке плаћење функције. Председник Скупштине општине, као и његови заменици морају радити као волонтери. Коме то не одговара и ко није у позицији да тако ради не може бити на том месту, потенцира Милан Пановић.

Још једном подвлачи да се „Покрет снага Србије – БК“ не крије иза неких других имена већ самостално наступа на локалним изборима у Пожеги.

Снимак представљања листе „Покрет снага Србије – БК“ можете чути кликом на стрелицу доле

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up