Представљање листе СНС – За децу Пожеге

Пожега – Радио Пожега наставља са представљањем листа за локалне изборе. Своје планове слушаоцима су представили носиоци листе „СНС-За децу Пожеге“ Ђорђе Никитовић и Иван Новаковић, први и други на листи. Ово је једина листа која је локалној Изборној комисији предала комплетну листу са 52 кандидата за одборнике.

Ђорђе Никитовић каже да ће се у наредном периоду фокусирати на улагању у инфраструктуру, како на градском тако и на сеоском подручју. Никитовић је најавио скору изградњу новог дечијег игралишта поред нове цркве у Пожеги. У плану је и регулација реке Скрапеж. Веома је важно за Пожегу што ускоро стиже и аутопут, сматра Никитовић. Према његовим речима то даје замајац привреди и то се мора искористити.

Битна ствар за Пожегу је и отварање „Будимке“, у коју је већ уложено преко 5 милиона евра, подвлачи Ђорђе Никитовић.

Никитовић најављује и нове пројекте у области туризма, пре свега ауто-камп у Тометином Пољу, а радиће се и на развоју етно туризма.

Листа „СНС-За децу Пожеге“ је веома добра, сматра Никитовић, са доста младих који су спремни да дају свој допринос развоју Пожеге.

Иван Новаковић сматра да је у претходних неколико дана Пожега имала велики број битних дешавања. Како каже започело се са јако битним причама, које су од великог значаја за читаву општину. Новаковић поручује да инвестиције долазе у Пожегу и да је то од круцијалне важности за све грађане општине Пожега.

Новаковић је подсетио да је у протеклом периоду реконструисана биоскопска сала СКЦ Пожега и најавио је реконструкцију Хале спортова.

Иван Новаковић каже да је Пожега успела да све што се ради буде доступно грађанима, а ускоро ће се направити један портал где ће свако моћи да прати извршење буџета, односно како се новац троши.

Новаковић позива гласаче да у недељу, 21. јуна, изађу на изборе и гласају за њихову листу, заокружујући број један на гласачком листићу.

Снимак представљања листе СНС – За децу Пожеге можете чути кликом на стрелицу доле

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up