Представљање листе СПС-ЈС

Пожега – Према јуче обављеном жребу прва листа која се представља на програму нашег радија је СПС-ЈС. Гости радија Пожега били су Радољуб Маркићевић, Верица Богићевић и Јелена Боловић. Маркићевић, шеф изборног штаба СПС-а, каже да су на њиховој листи одлични кадрови са неукаљаним биографијама, жељни да се и даље доказују и своје знање, искуство, али и младалачку енергију ставе у службу свих грађана општине Пожега.

Према његовим речима није било тешко сакупити потписе за подршку њиховој листи и истовремено се захвалио свим грађанима који су се радо одазвали да својим потписом подрже листу СПС-ЈС.

Он подсећа да захваљујући СПС-у Србија има добре односе са великим бројем земаља у свету и подвлачи да је ова партија и даље привлачна младим људима што показује и податак да је последњих дана партији приступило десетак нових чланова млађих од тридесет година.

Верица Богићевић, кандидаткиња СПС-ЈС за председницу општине, каже да је веома важно слушати грађане и решавати њихове проблеме. Подвлачи да СПС жели да иза сваког свог мандата општину остави на „здравим ногама“, уз уређену општинску управу и резултате који ће користити грађанима општине Пожега. Примарни циљ њихове коалиције, у наредном периоду, је социјална једнакост и модернизација Дома здравља и болнице на Савинцу, боља комуникација са државним органима и дијаспором. Богићевић најављује и „излазак“ града на реку, као и изградњу обилазнице око Пожеге. Према њеним речима битан сегмент деловања коалиције СПС-ЈС ће бити и пољопривреда и начин да се пољопривредницима наше општине помогне на најбољи могући начин.

Јелена Боловић, председница младих социјалиста, каже да је приоритет младих социјалиста очување јединства СПС-а и стварање бољих услова за живот свих грађана општине Пожега, као и стварање услова за веће учешће младих у свим сегментима финкционисања општине Пожега. Боловић напомиње да је битно унапређење спорта и укључивање што више деце и младих у спорт.

Снимак представљања коалиције СПС-ЈС можете чути кликом на стрелицу доле

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up