Представљање листе „Српска радикална странка“

Пожега – Свој програм, планове и кандидате на локалним изборима у Пожеги, слушаоцима радија Пожега и потенциалним бирачима предочили су представници листе Српске радикалне странке и кандидати за општинске одборнике Владе Ковачевић и Драгослав Шљивић.

Владе Ковачевић подсећа да је СРС одговорна странка, како на локалу тако и на републичком нивоу и тако желе да делују и у будућности. На листи Српске радикалне стране су квалитетни људи различитих профила, који су се доказали својим радом и поштењем. Приоритети Српске радикалне странке на локалу су изградња инфраструктуре, развој туризма, популациона политика…

Веома битно је и повећање субвенција пољопривредницима у нашој општини, поручује Ковачевић.

Ковачевић подсећа да је Српска радикална странка, у прошлости, дала свој допринос око изградње погона у Шеварицама, преговора око продаје „Будимке“, аутопута, итд…

Владе Ковачевић најављује подршку и коалицију са СНС, након избора, јер, како каже, до сада су имали добру сарадњу са Напредњацима и на локалном и на републичком нивоу.

Драгослав Шљивић, члан Покрета социјалиста, који је коалициони партнер радикала на локалу, каже да је Покрет социјалиста у СРС препознао оно што краси и његову странку, тако да су се са два кандидата нашли на листи Српске радикалне странке. Шљивић каже да је циљ да се што више деце која су отишла на школовање ван Пожеге да се врате у свој град и ту наставе да раде и живе.

Локална самоуправа мора више водити рачуна о селима и изградљи бољих услова за живот, додаје Шљивић и позива што већи број гласача да изађу на изборе и њима дају поверење.

Снимак представљања листе „Српска радикална странка“ можете чути кликом на стрелицу доле

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up