Представљање листе Здрава Србија – Здрава Пожега

Пожега – Листа „Здрава Србије“ се по први пут појављује на локалним изборима у Пожеги. Свој програм слушаоцима и потенцијалним бирачима представили су Милан Петровић, носилац листе, Даниела Скоковић и Дејан Јовановић кандидати за одборнике у општинској скупштини.

Милан Петровић је, представљајући странку, рекао да је „Здрава Србија“ државотворна странка. Њихов циљ је брига о свим сегментима живота. Дуго су ствари „дубиле на глави“ и време је да их поставимо на здраве ноге, поручује Петровић.

План је да се оснује једна агенција која би била спона пољопривредника са државом. „Здрава Србија“ ће своје снаге усмерити и ка борби против корупције, поручује Петровић. Од формирања листе води се борба против корупције, напомиње Милан Петровић.

Пожега ће бити максимално искоришћена са свим својим предностима, на добробит свих грађана Пожеге, закључује Петровић.

Дејан Јовановић сматра да је веома важна тема којом ће се бавити – економија. Привреду треба базирати на својим сопственим снагама, сматра Јовановић. Локална самоуправа мора помагати свим фирмама које стварају профит. Како каже важно за Пожегу је и скори долазак аутопута, што отвара нове могућности за читаву општину. Јовановић потенцира да се морамо окренути својим могућностима и свом знању.

Према њему важан сегмент је пољопривреда, а поновно отварање „Будимке“ могло би да буде подстицај за унапређење пољопривредне производње.

Листа „Здраве Србије“ жели да Пожеги понуди нешто ново. Они желе да атмосферу свађа прекину и понуде свима могућност да изнесу своје идеје.

Даниела Скоковић сматра да је култура важан сегмент сваког друштва. Култура у програму „Здраве Србије“ спаја прошлост, садашњост и будућност. Према њеним речима мора се понудити много више образовних садржаја. Све манифестације које се одржавају у селима наше општине морају се допунити новим садржајима, а не само да фокус буде на гастрономији, сматра Скоковић.

Осим образовних институција деци је потрено нешто осмислити, додаје Даниела Скоковић.

Скоковић каже да је листа „Здраве Србије“ квалитетна, са доста младих људи, који желе да своје знање ставе у функцију свих грађана општине Пожега.

Снимак представљања листе „Здрава Србија – Здрава Пожега“ можете чути кликом на стрелицу доле

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up