Предтакмичење младих трубача у Пожеги

Иако имају загарантован наступ на сабору у Гучи млади трубачи ће публици и жирију показати шта знају на овогодишњем предтакмичењу које се одржава у Пожеги. У четвртак 14. јула на градском тргу своје умеће од 19 сати приказаће оркестри  Браће Илић, Огњена и Уроша Васиљевића и Драгачевски подмладак. Након њиховог наступа уследиће ревијални програм у оквиру кога ће наступити културно-уметничка и певачка друштва, трубачи из Бајине Баште и естрадне звезде, најављује Наташа Брадоњић из Туристичке организације Пожега.

Туристичка организација Пожега успела је да кроз различите пројекте ове године нашој општини обезбеди преко 300 000 евра. У наредном периоду радиће се, између осталог, на уређењу излетишта Савинац и туристичко-рекреативног центра Борјак.

Запослени у Туристичкој организацији интензивно раде и на промоцији понуде нашег краја. Туристички потенцијали Пожеге представљени су, у склопу промоције регије Западна Србије, почетком овог месеца и у Црној Гори (Подгорици, Будви и Херцег Новом).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up