Пријемом студената прве године на Факултету техничких наука у Чачку почела нова школска година

Чачак – У понедељак, 2. октобра 2023. године  уз интонирање химне „Боже правде“  на Факултету техничких наука у Чачку почела је нова школска годинa за студенте прве године основних академских и основних струковних студија.

Традиционални пријем организован је у амфитеатру Факултета за студенте 49. генерације академских и 64. генерације струковних студија. Бруцоше су дочекали чланови деканског колегијума ФТН у Чачку, професори, асистенти и сарадници, као и старије колеге из Студентског парламента.

У поздравном обраћању декан Факултета техничких наука у Чачку, проф. др Данијела Милошевић,  пожелела је добродошлицу бруцошима и истакла да је мисија факултета да од студената створи професионалце и интелектуалце, најцењеније стручњаке у областима за које се школују и да је колектив ФТН Чачка ту за студенте, да их прати и прилагођава се, како би  заједно направили најбоље резултате.

Након пријема, за студенте прве године основних академских и струковних студија почела су и прва предавања у овој академској години.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up