Продаја пољопривредних производа на порталима Агропијаца и Агропонуда

Министарство пољопривреде шумарства и водопривреде у сарадњи са Пољопривредном, саветодавном и стручном службом Србије покренуло је интернет платформу под називом Електронска пијаца на wеб адреси pijaca.minpolj.gov.rs/

Циљ је да пољопривредни произвођачи на овај начин, у време ванредног стања, док пијаце у градовима не раде, понуде потрошачима производе чију производњу имају на газдинствима. На овај начин могу се понудити свеже воће и поврће, млечни производи, месо и производи од меса, ракија, мед.

Да би могли да користе портал Електронска пијаца пољопривредни произвођачи би требало да имају регистровано пољопривредно газдинство и емаил адресу.

Уколико пољопривредник нема електронску пошту своју понуду могу истаћи уз помоћ Пољопривредне, саветодавне и стручне службе Ужице и преко портала Агропонуда.

Уколико им је потреба помоћ при регистрацији на портал Електронска пијаца или истицање понуде на порталу Агропонуда пољопривредни произвођачи се могу обратити саветодавцима у Пољопривредне, саветодавне и стручне службе Ужице на телефон 031/513-754.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up