Проглашена ванредна ситуација на делу територије општине Пожега

На предлог председника општине Ђорђа Никитовића и општинског Штаба за ванредне ситуације на делу територије општине Пожега уведена је ванредна ситуација и то у Тометином Пољу, Љутицама, Душковцима, Мршељима, Лорету, Табановићима, Папратишту, Горњој Добрињи и Дражиновићима.

Увођењем ванредне ситуације биће омогућено ангажовање свих расположивих капацитета, посебно додатне механизације, у циљу нормализације живота на подручју целе општине.

Поред непроходних путева, велики проблем изазвало је оштећење електро-водова, тако да је велики број домаћинстава остао без електричне енергије. Због великих сметова, возила електродистрибуције нису могла доћи до свих места где су кварови настали, а нормализација снабдевања електричном енергијом очекује се у току данашњег дана.

„Надамо се брзој нормализацији стања посебно јер су се и временске прилике стабилизовале, а у случају потребе, чланови штаба и ангажованих предузећа у санирању ситуације, свим грађанима су нон-стоп на располагању“, рекао је командант Штаба за ванредне ситуације, Ђорђе Никитовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up