Промоција Златибора у Пожеги

Златибор / Пожега – Под слоганом “Златибор – твој прави избор“ Туристичка организација Златибор широм Србије спроводи кампању и најављује летњу туристичку сезону на најпосећенијој планинској дестинацији у нашој земљи. Јуче је путујући каравна Златибора био у нашем граду. Упркос облацима и киши Пожежани који су се затекли на тргу могли су да се упознају са свим битним појединостима тога што ове године чека посетиоце на Златибору.

Милош Планић испред ТО наглашава да се гости у последње време највише интересују када ће прорадити Голд Гондола. Нових 18 кабина је стигло, у току је њихово постављање и од 20. јуна када буду у функцији очекује се да ће се значајно смањити редови и време чекања на почетног станици.

У прва три месеца ове године туристички промет на Златибору порастао је за 15 %, а број ноћења страних турисита за чак 50%. Према подацима Министарства трговине, туризма и телекомуникација Златибор је сврстан међу три најпосећеније планинске дестинације у Србији у време првомајских празника, док је Стопића пећина најпосећенији спелеолошки локалитет у Србији са преко 100 000 посета годишње.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up