Првачићи се упознали са својим учитељима у ОШ „Емилија Остојић“

Пожега – У 7 сати, 1. септембра, огласиће се прво звоно у новој школској години у пожешкој ОШ „Емилија Остојић“. Ипак, ученици првих разреда и њихови родитељи и данас су били у школи, где су се упознали са својим наставницима и програмом рада. У школском дворишту првачиће је поздравила и директорка школе Мирјана Васиљевић, која им је пожелела добродошлицу и пожелела успешно школовање.

Први школски дан ученика првог разреда био је нешто другачији у односу на претходне године, казала је у изјави за наш радио директорка Васиљевић.

У новој школској години у ОШ „Емилија Остојић“ биће 98 ученика првог разреда, што је нешто мање у односу на протеклу школску годину. Они ће бити распоређени у три одељења у матичној школи у Пожеги, као и у шест одељења у издвојеним школама.

Због епидемије коронавируса у школи су предузете све мере по препорукама Министарства просвете. У учионицама ће бити ограничен број ученика. Школа је обезбедила сва потребна средства за заштиту и хигијену ученика, наставног и ненаставног особља. Часови ће се одржавати у две смене и трајаће по 30 минута.

Настава ће се одвијати једним делом у школи, а једним делом и онлајн, по већ припремљеном распореду за сваки разред, додаје директорка Мирјана Васиљевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up