Прво „ДА” на Голд гондоли

Златибор – Голд гондола је одавно постала синоним за место најлепших успомена, лепих тренутака и бројних романтичних повода. Веридбе, прославе
годишњица и посебних датума многи парови су прославили у кабинама гондоле, са најлепшим погледом на снежне или шаренолике златиборске пејзаже.

А њих двоје, Андријана Рајовић и Предраг Величковић, су желели да се венчају баш на овом месту – Рибничком језеру, пошто Златибор много воле, а Рибничко језеро је за њих место посебно и бајковито.

Окружени боровом шумом и прелепим мирисима пољског цвећа, док је одсјај сунца на површини воде правио нестварне облике, а светлуцаве кабине се лагано смењивале као најнеобичнија декорација икада, млади брачни пар са Златибора, у суботу, 12. августа је судбоносно „ДА“ изговорио на међустаници Голд гондоле, са најлепшим погледом на  језеро.

Насмејани, лепи и срећни на пут у своје бајковите брачне воде запловили су управо са обала најдражег им језера, а које ће, верујемо, након њихових  фотографија  постати још атрактивније место за романтичне тренутке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up