Путари спремни за зимско одржавање саобраћајница у нашем крају

Пожега – Као и претходних година, у зимским месецима, Предузеће “Путеви” из Пожеге биће задужено за чишћење и одржавање државних путева у нашем крају, односно некадашњих регионалних и магистралних саобраћајница. Радници и механизација “Путева” поред Пожеге биће присутни и на територији општина Ариље и Косјерић. Пожешки путари биће задужени за зимско одржавање пута до Варде, Дивчибара, преко Букова и у правцу Ариља све до Дивљаке. Укупна дужина путева које одржавају је преко 200км.

Милорад Филиповић, технички директор предузећа каже да је код њих све спремно за зимску сезону и да на располагању имају сву неопходну механизацију, али и довољно залиха соли и ризле. Са првим снегом очекују и конкретне инструкције за деловање на терену.

“Што се тиче зимске службе све је спремно. Довољне количине соли и ризле имамо за целу зиму. Имамо механизацију, камионе, раонике, посипаче. Још смо нешто набавили ове године, тако да је у случају падавина све спремно. Ми сада имамо у дежурству четири камиона са раоником. А имамо још пет. Девет камиона имамо”, истиче Филиповић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник